Uttaksmetoder

Uttaksmetoder er viktig for enhver suksessrike spiller som ønsker å få ut pengene sine, enten det er for å flytte de til en annen bookmaker, eller til sin egen bankkonto

Det er hovedsakelig to måter å flytte penger mellom bookmakere og fra bookmaker og videre ut til deg. Begge metoder har sine fordeler og ulemper. Det er også ulike gebyrer knyttet til både ulike bookmakere og de ulike metodene. Som hovedregel sender bookmakere penger til deg i euro, noe som betyr at det vil være et gebyr for veksling til norske kroner. Et eksmpel er dersom du tar ut 1000 kr, så er det ikke nødvendigvis 1000 kr som kommer på konto. Gebyret er uansett noe varierende, og det er måter å unngå det på også.

Bankoverføring

Bankoverføring er en av de best kjente uttaksmetodene, og er noe alle bookmakere tilbyr. I utgangspunktet er denne metoden det samme som innskudd med bankkort. Bookmakeren sender pengene til en tredjepart, som sender de til din konto. Fordelene med dette er at det er trygt og relativt effektivt. Den siste tiden har uansett Lotteritilsynet gjort framstøt for å sørge for at utenlandske spillselskap ikke skal få så gode vilkår i Norge, og har derfor fått på plass lovverk som gjør at bankene stopper overføringer fra utenlandske bookmakere. Bransjen har delvis løst dette ved å bytte tredjeparter, men det er alltid en viss fare for at uttaket ditt blir stoppet. Da har du ikke annet valg enn å vente en periode før du kan prøve på nytt. Derfor bør du vurdere alle uttaksmetoder, slik at du har oversikt når du ønsker å ta ut eller flytte pengene.

e-Wallet

En e-wallet er i utgangspunktet en bankkonto, som er knyttet til det selskapet der du har din e-wallet. De som er kjent med paypal kjenner systemet som er det samme som brukes av selskaper som Neteller og Skrill. Fordelen med en e-wallet er at du raskt og effektivt kan flytte penger fra en bookmaker til en annen. Litt avhengig av hvilke bookmakere du bruker, kan du forvente å få behandlet og godkjent ditt uttak på en time eller to. Da er du klar til å gjøre et innskudd til en annen bookmaker. På denne måten kan du effektivt flytte midler mellom bookmakere, og spille der du får best odds. De aller fleste bookmakere tar heller ingen gebyr for innskudd eller uttak til Skrill. Det gjør det til en rimelig metode å bruke.

Uttak til bankkonto varierer litt om det er gebyr på eller ikke. Med Skrill eller Neteller er det mulig å bestille et forhåndsbetalt MasterCard som fungerer på samme måte som et vanlig bankkort. Her kan man bruke de midlene som er tilgjengelige på kontoen, uten gebyrer. På den måten kan du ta ut penger i minibanken eller bruke de i en butikk, uten å miste noe til vekslingsgebyr eller andre gebyrer.

Les mer om uttaksmetoder og Netteller/Skrill her.

Recent News
February 25, 2021
February 25, 2021
New Casinos
4.8 rating
100% opptil 1000kr
5.0 rating
100% opptil 5000kr!
5.0 rating
100% opptil 10 000kr
5.0 rating
100% opptil 2000kr
4.8 rating
100% opptil 2100kr