Ansvarlig Spill

OddsBonusGuiden er ment som en underholdningstjeneste innenfor spillbransjen og alle rådes av den grunn å spille ansvarlig. Ingen bør spille for mer enn de har råd til. Den beste måten for å holde kontroll på spillingen er å se hvor det er mulig å sette begrensingene på sin spillekonto hos de forskjellige spillselskapene:

  • Innskuddsgrense for en gitt tidsperiode.
  • Tapsgrense for en gitt tidsperiode.
  • Begrensing på hvor lenge det er mulig per dag, uke eller måned. Spilleren får beskjed når tidsgrensen er nådd./li>
  • Maksimalt innsatsbeløp som kan sates i en gitt tidsperiode.
  • Spilleren akn selv stenge sin spillekonto i 1 uke, 1 måned eller 3 måneder. Er det ønskelig om å stenge kontoen i en lengre periode eller permanent så må man ta kontakt med kundeservice.

SPILLGRENSER

Når man oppretter en ny spillekonto så er det ikke satt opp noen spillgrenser. Når man logger inn kan man selv sette opp spillgrenser og innskuddsgrenser ved å gå til ”Asnvarligfullt spill” og klikke seg videre til ”Spillgrenser”. Det vil variere hvor du finner disse sidene hos de forskjellige spillselskapene, men samtlige odds og nettcasino har denne funksjonen.

Spillselskapene kan når som helst etterspørre om dokumentasjon for å verifisere en spillekonto. Dette innebærer som regel at spilleren må sende inn dokumenter som bekrefter din identitet, adresse og betalingsmetode som enkelt kan lastes opp gjennom din spillekonto. Dette kalles også som KYC som står for “Know Your Customer”.

STENGING AV KONTO

Spillere kan velge hvor lenge de ønsker å stenge sin spillekonto. Det er mulig å stenge spillekonto i 1 uke, 1 måned eller 3 måneder. Dersom man ønsker å stenge en spillekonto i en lengre tidsperiode er man nødt til å ta kontakt med kundeservice. Ønsker man å gjenåpne en konto som har blitt permanent stengt må det sendes inn en mail hvor kudneservice tar en vurdering om de kan åpne din konto igjen eller ikke.

SPILLEPROBLEMER

Vi i OddsBonusGuiden oppfordrer alltid om man har problemer med å kontrollere sin spilling til å søke om hjelp. Det finnes ulike organisasjoner som hjelper personer som er rammet av spillavhengighet.

Dette er blant nettsidene som tilbyr råd og veiledning dersom du har problemer med spill:

www.spillavhgengighet.no
www.hjelpelinjen.no