Esport bonus

1
CampoBet

CampoBet

star
9.4/10
Bitcoin
Ethereium
Krypto
Litecoin
MasterCard
Revolut
VISA
100% opptil
2100 kr
Minimumodds : 1.50
Omsetning: 5x
Hent bonusen! Les mer
2
iBet

iBet

star
9.3/10
Bitcoin
Ethereium
MasterCard
Mifinity
Revolut
VISA
100% opptill
3000
Minimumsodds: 2.00
Omsetning: 7x
Hent bonusen! Les mer
3
Librabet

Librabet

star
8.3/10
Bitcoin
JetOn Wallet
Litecoin
MasterCard
Mifinity
Revolut
VISA
100% opptil
2000 kr
Minimumodds: 2.00
Omsetning: 5x
Hent bonusen! Les mer
4
Lilibet

Lilibet

star
9.3/10
Bitcoin
Ezewallet
Krypto
MasterCard
Revolut
VISA
100% opptil
5000 kr
Minimumodds : 1.85
Omsetning: 7x
Hent bonusen! Les mer
5
Olympusbet
Bitcoin
Krypto
MasterCard
Mifinity
Rapid Bankoverføring
Revolut
VISA
100% opptill
1000 kr
Omsetning: 10x
Hent bonusen! Les mer
Bitcoin
Ethereium
Krypto
Litecoin
MasterCard
VISA
100% opptill
500 kr
+20 Gratisspinn
Omsetning: 8x
Hent bonusen! Les mer
7
Spinbookie
Bitcoin
JetOn Wallet
MasterCard
Mifinity
Revolut
VISA
100% opptil
1000 kr
Minimumodds: 1.50
Omsetning: 10x
Hent bonusen! Les mer
8
Sportuna

Sportuna

star
9.4/10
Bitcoin
Ethereium
Ezewallet
Krypto
MasterCard
Mifinity
Revolut
Ripple
VISA
100% opptil
2000 kr
Minimumsodds : 1.50
Omsetning: 5x
Hent bonusen! Les mer
9
VeloBet

VeloBet

star
9.7/10
Bitcoin
Ethereium
Krypto
Litecoin
MasterCard
Mifinity
VISA
150% opptill
10 000 kr
Minimumsodds : 1.30
Omsetning: 15x
Hent bonusen! Les mer

Esport bonus

Bonuser gjør alt mye mer spennende. Tross alt øker spenningen når du har sjansen til å vinne 1500 kroner i stedet for 750 kroner? Med en esport bonus kan du ofte doble innskuddet ditt og dermed ha dobbelt så mye å spille for.

På denne siden holder vi listen over esport bonuser alltid oppdatert, slik at du som spiller fra Norge alltid vil kunne velge mellom de beste bonusene tilgjengelig.

Om du har spørsmål om hvordan en esport bonus fungerer kan du lese våre detaljerte guide nedenfor. Her får du vite alt fra hva en esport bonus er til forskjellige type bonuser og mye mer.

Hva er en esport bonus?

En esport bonus kan komme i flere former. Det kan være en velkomstbonus, en innskuddsbonus, et gratisspill eller et risikofritt spill. Det viktigste er at du kan bruke bonusen din på esport.

En esport bonus kan for eksempel se slik ut:

● 100 % opptil 2000 kroner når du tipper på esport

I de aller fleste tilfeller kan oddsbonuser brukes til å tippe på esport og derfor er nærmest alle oddsbonuser også esport bonuser.

Forskjellige esport bonuser

Det finnes mange forskjellige esport bonuser. La oss ta en nærmere titt på de ulike bonusene du kan forvente deg når du tipper på esport.

Velkomstbonus

Velkomstbonuser er de fleste oddsspillere godt kjente med og for deg som er interessert i esport er det ikke store forskjeller. Bookmakere bruker velkomstbonuser for å tiltrekke seg nye spillere. Derfor er de også ofte de mest attraktive av alle esport bonuser.

En slik velkomstbonus kan for eksempel se slik ut:

● 100 % opptil 5000 kr hos Lilibet

Om du benytter deg av en slik esport bonus vil du kunne få opptil 5000 kroner ekstra å spille for. Når det er sagt, må du ikke gjøre et innskudd på 5000 kroner for å benytte deg av en slik bonus. Du kan selvfølgelig gjøre et mindre innskudd om det ikke passer til budsjettet ditt.

Likevel er det viktig å være oppmerksom på at en velkomstbonus kun er tilgjengelig én gang per bookmaker. Om du setter inn 200 kroner får du 200 kroner i bonus og dermed 400 kroner å spille for. Men du vil ikke få en esport bonus på 100 % opptil 5000 kroner hos Lilibet igjen. Derfor velger også de fleste oddsspillere å utnytte bonusen så godt det lar seg gjøre.

I dette tilfellet vil de fleste spillere sette inn alt fra 1000 til 5000 kroner for å få mest mulig å tippe for.

Gratisspill

En annen form for esport bonus er gratisspill. Dette er en mye mindre vanlig esport bonus sammenlignet med velkomstbonuser.

Gratisspill ligger i ordet. Her kan du plassere et spill på en kamp helt gratis. Om du er nødt til å gjøre et innskudd for å få gratisspill varierer, men i mange tilfeller krever bookmakeren at du har satt inn et gitt beløp.

Det trenger ikke å være snakk om store penger, og i mange tilfeller vil du kunne kvalifisere til gratisspill så sant du gjør et innskudd på minst 200 kroner.

Hvor mye du får i gratisspill varierer stort og kan være alt fra 50 kroner til 200 kroner og mer. Det hender også at bookmakere matcher innskuddet ditt i gratisspill.

En annen ting som varierer er om du i det hele tatt kan bruke gratisspillet ditt på esport. I mange tilfeller kan du det, men det er unntak. Derfor er det viktig at du leser vilkårene nøye før du benytter deg av slike bonuser.

Risikofritt spill

Risikofritt spill er en annen vanlig oddsbonus. Det er spesielt populært på fotballkamper, men det er ikke like vanlig som en esport bonus foreløpig. Forhåpentligvis vil dette endre seg ettersom esport bare blir mer og mer populært.

Ofte vil en bookmaker gi deg et risikofritt spill mot at du plasserer et spill på en kamp. Som nevnt ovenfor er det vanlig i fotball, og en bookmaker kan derfor kreve at du gjør et spill på minst 200 kroner på en kamp mellom Liverpool og Manchester United for at du skal få et risikofritt spill.

Hvis du ender opp med å tippe riktig, og dermed vinne et beløp, vil det ikke skje noe annet enn at du får en gevinst på kontoen din. Om du derimot skulle tippe feil vil du få tildelt 200 kroner.

Som regel vil et risikofritt spill bli tildelt i bonuspenger, som betyr at du må nå et omsetningskrav før det blir omgjort til ekte penger. Dermed er ikke et risikofritt spill helt risikofritt.

Reload bonus

En reload bonus er en innskuddsbonus du får i etterkant av velkomstbonusen. Noen bookmakere gir spillere en reload bonus hver uke eller hver måned. Den kan for eksempel se slik ut:

● 50 % opptil 1000 kroner hver onsdag

En reload bonus brukes av bookmakere for å holde spillere fornøyd. De vet at det er mange bookmakere som lokker med nye velkomstbonuser, og de ønsker å holde på spillerne de har. Derfor byr de på esport bonuser de tror spillerne deres vil sette pris på.

Når det er sagt, trenger ikke en reload bonus kun å være en innskuddsbonus. Slike esport bonuser kan også bestå av risikofrie spill, cashback og gratisspill.

Vilkår du må se opp for

Akkurat som med andre bonuser er det viktig at du setter deg inn i vilkårene før du benytter deg av en esport bonus.
Omsetningskrav
Et av de aller viktigste vilkårene du må se opp for før du bruker en esport bonus er hvor stort omsetningskravet er. For esport bonuser er det mest vanlige at de teller omsetningskravet på bonusbeløpet. For eksempel slik:

● Omsetningskrav på 5 ganger bonusbeløpet

Om du har gjort et innskudd på 1000 kroner, og dermed fått 1000 kroner i bonus, har du totalt 2000 kroner på kontoen din. Vi ganger bonusbeløpet med fem og finner ut at omsetningskravet er 5000 kroner.

Du må altså spille for totalt 5000 kroner før bonuspengene blir omgjort til ekte penger. Det er først etter at de har blitt omgjort til ekte penger at du kan ta dem ut.

Vær oppmerksom på at omsetningskravet kan varierer stort mellom esport bonuser. Det mest vanlige i bransjen er at kravet ligger mellom 4 og 6 ganger bonusbeløpet, men det er også de som krever at du omsetter alt fra 7 til 15 ganger bonusbeløpet også.

Jo høyere omsetningskravet er, jo vanskeligere er det å sitte igjen med en gevinst.

Minimum odds og antall utfall

Mange bookmakere krever at du setter spill til en minimum odds når du tipper med esport bonus. Minimum odds varierer fra 1.40 til 1.80 for at innsatsene skal telle mot omsetningskravet. Om du spiller på esport kamper med en odds til under minimum odds, vil ikke innsatsen telle mot omsetningskravet.

Minimum odds har en god del å si på hvor lett det er å omsette en esport bonus. Det er mye høyere sannsynlighet at kamper med 1.40 i odds går inn enn at kamper med 1.80 i odds gjør det.

I tillegg er det store forskjeller når det kommer til systemspill. Noen bookmakere nekter spille å spille på flere utfall, mens andre krever at du spiller på minst to.

Hva som er mest gunstig kommer litt an på spillestilen din, men det er generelt lettere å omsette en esport bonus ved å spille på én kamp av gangen.

At en bookmaker krever at du spiller på minst to utfall vil gjøre ting vanskeligere for deg.

Maks innsats eller maks odds

Noen bookmakere setter en grense for hvor mye du kan tippe når du spiller med en esport bonus. Maks innsats kan bli satt til alt fra 30 kroner per kupong eller 500 kroner per kupong, til at det ikke er en grense i det hele tatt.

Noen setter også en grense for maks odds, selv om dette er mer sjeldent. Det kan i så fall være at du ikke får plassere spill med over 20 i odds når du spiller med en esport bonus.

Maks gevinst

Selv om dette er mer vanlig blant casinobonuser, er det viktig å være oppmerksom på vilkåret maks gevinst. Maks gevinst forteller deg hvor mye du maksimalt kan vinne når du spiller med en esport bonus. Om maks gevinst på 10 ganger bonusbeløpet og bonusen er 1000 kroner, kan du maksimalt vinne 10 000 kroner.

Slike vilkår er det veldig kjedelig å finne ut av i etterkant, spesielt om du ligger flere tusen kroner i gevinst over grensen.

Gyldighetstid

Et annet viktig vilkår du er nødt til å passe på før du benytter deg av en esport bonus er gyldighetstiden. Dette forteller deg hvor lang tid du har på deg til å fullføre omsetningskravet.

Også gyldighetstiden varierer stort og kan vare alt fra en uke eller to og opptil en til tre måneder.

Dette er spesielt viktig om du ønsker å gjøre et større innskudd for å få mye å spille med. Da må du stille deg spørsmålet om det er nok esport-kamper i den tidsperioden til at du vil klare å spille gjennom omsetningskravet.

Om du fortsatt ikke har nådd omsetningskravet innen gyldighetstiden er ute, vil bonusen bli slettet fra kontoen din.

Hvilken esport bonus er best?

For å finne ut hvilken esport bonus som er best må vi se på kombinasjonen av hvor mye du får i bonuspenger, match prosenten, minimum odds og omsetningskravet.

Det er for eksempel enkelt å skille disse esport-bonusene fra hverandre:

1. 50 % opptil 1000 kr
2. 100 % opptil 1000 kr

Den første bonusen matcher kun innskuddet ditt med 50 %, mens den andre bonusen matcher innskuddet ditt med 100 %.

Det blir litt mer komplisert når bonusene ser slik ut:

1. 50 % opptil 5000 kr
2. 100 % opptil 2000 kr

Vil du ha 2000 kroner ekstra å spille med når du gjør et innskudd på 2000 kroner? Eller vil du ha 5000 kroner ekstra å spille med når du gjør et innskudd på 10 000 kroner?

Selv om det kan friste med 5000 kroner ekstra for storspillere, vil de fleste velge esport-bonusen på 100 % opptil 2000 kroner.

Når vi introduserer enda flere faktorer blir det derimot enda vanskeligere å vurdere hvilken esport bonus som er best:

1. 50 % opptil 5000 kr med et omsetningskrav på 3x bonusbeløpet
2. 100 % opptil 2000 kr med et omsetningskrav på 5x bonusbeløpet

Når vi ser at omsetningskravet er 2x lavere for 50 % bonusen blir den mye mer attraktiv, men fortsatt vil flere velge mer å spille for.

1. 50 % opptil 5000 kr med et omsetningskrav på 3x bonusbeløpet og 1.40 minimum odds
2. 100 % opptil 2000 kr med et omsetningskrav på 5x bonusbeløpet og 1.80 minimum odds

Nå vil de færreste være i tvil og si at bonus nummer én er mer attraktiv enn bonus nummer to.

Det vil likevel være individuelt hva som er den beste esport bonusen. Alt kommer an på hvor mye du verdsetter av de ulike faktorene som bonusbeløp, match prosent, omsetningskrav og minimum odds.

For noen er beløpet og match prosenten det viktigste, mens det for andre er viktigere med et lavt omsetningskrav og lav minimum odds.
Slik kommer du i gang med en esport bonus
Du kan få mye ekstra spenning med en esport bonus. Her skal vi vise deg hvordan du kommer i gang med en esport bonus gjennom fire enkle steg.

1. Finn en bookmaker. Start med å velge en bookmaker med en esport bonus. Vi har testet en rekke bookmakere og har skrevet anbefalingene våre øverst på denne siden.

2. Registrer deg. Klikk deg inn på bookmakeren og registrer deg. Fyll inn detaljer som navn og adresse. Pass på at du skriver inn genuine detaljer slik at du får ut gevinsten din om du vinner.

3. Gjør et innskudd. Nå som du har en konto kan du gjøre et innskudd. Velg betalingsmetoden som passer deg best, beløpet du ønsker å sette inn og gjennomføre innskuddet ditt. Noen ganger må du trykke “ja” til at du vil ha en esport bonus i det du setter inn penger.

4. Start å tippe. Sekunder etter at du har gjennomført innskuddet vil du ha både innskuddet og esport bonusen på kontoen din. Nå er det bare å begynne å tippe!