Betvalue på odds

Vi har alle en målsetning å skape overskudd på tipping over tid. En viktig faktor for å lykkes er å vite når man har en god betvalue på odds. Basert på markedet og din egen prosentvurdering av en kamp, kan du enkelt finne ut om det er noe verdi i å spille på akkurat den kampen. Kanskje du heller bør du heller legge pengene i et annet spill? Det er nettopp denne vurderingen vi får hjelp med å ta.

Betvalue er et utrykk for verdien av et spill og den sjansevurderingen som man selv vurderer utfallet til.
Bookmakerne setter sin odds etter sin egen vurdering av utfallene. Din sjansevurdering kan likevel tilsi at oddsen de har satt opp, enten er for høy eller for lav basert på din egne undersøkelser og vurderinger.

Vår kalkulator gjør det enkelt å regne ut betvalue

En betvalue på odds over 100% på spillene man spiller på regnes som helt avgjørende for å lykkes i det lange løp.

Vi har laget en kalkulator for deg som ønsker en rask og enkel vurdering på om du faktisk bør satse på akkuratt det oddspillet du har tenkt deg.

Alt du trenger å gjøre er å taste inn kampoddsen og din personlige sjansevurdering. Deretter beregnes betvalue for de forskjellige utfallene. Hvis betvalue er over 100 % på et av utfallene bør du spille på det. Hvis ikke er det lurt å unngå spill og heller satse på et annet spill. Dermed har du et bedre utgangspunkt for å ta beslutninger og fordele pengene på de spillene som lønner seg mest. For mange kan dette være en viktig strategi for å flere gevinster over tid.

Merk: Hvis det gjelder en H2H kamp uten X som utfall så skriver du bare 0 i felt X.

Lykke til!

Sjekk disse oddsguidene for flere tips.

  1 X 2  
Chancevurdering (sum: 0)
Odds  
Betvalues 0,00 0,00 0,00  
 
  Teoretisk tilbagebetaling
0,00
%
 
 
     
Recent News
February 25, 2021
February 25, 2021
New Casinos
4.8 rating
4.8 rating
100% opptil 1000kr
5.0 rating
100% opptil 5000kr + 200 gratisspinn
5.0 rating
100% opptil 5000 kr + 100 gratisspinn
4.8 rating
100% opptil 2000kr