Revolut – Slik fungerer det

Revolut er et strålende alternativ i Norge når myndighetene gjør det de kan for å stoppe nordmenn fra å gjøre innskudd med Visa. Det gjør at flere har begynt å lete med lys og lykter etter metoder som gjør at vi kan spille fritt igjen. I Revolut har vi funnet en av de beste.

Revolut ble opprettet i 2015, og er en banktjeneste. Det fungerer nesten som nettbanken til din egen nettbank. Tanken er at de skal gjøre det enklest mulig å være mest tilpasset din livsstil.

Åpne Konto

Det er veldig enkelt å registrere seg på Revolut. De har en genial app som er veldig brukervennlig. Du kan også gjøre det via PC, men vi anbefaler appen. Her er det egentlig bare å laste ned og følge instruksjonene for oppsett.


Får å få maksimalt utbytte av kontoen vil du bli bedt om å verifisere deg.
Dette må du laste opp under verifiseringen:
1. Pass/Førerkort
2. En selfie av deg selv som samsvarer med bilde.

Dette er et vanlig krav og helt legitimt at de ønsker å være sikre på at det faktisk er du som bruker kontoen og ikke noen andre. Godkjenningen er som regel gjort på noen få timer, men på det meste er kontoen verifisert i løpet av 1-2 dager

Innskudd og uttak

1. Bruk Visa eller Mastercard som innskuddsmetode til Revolut.
Enkelt å greit kan du bruke hvilket kort du vil som innskuddsmetode til Revolut. Innskuddet skjer øyeblikkelig. Når pengene er vel fremme på kontoen din er det meste gjort.
2. Lag deg et virtuelt kort via appen.
Dette bruker du til å føre over penger i fra din Revolut konto til spillselskapet du ønsker og spille hos. Det fungerer akkurat som et vanlig visakort.

Gebyrer for innskudd

Du kan oppleve og få et lite gebyr, da det er bankene selv som bestemmer dette. Men i utgangspunktet er det ingen gebyrer om du overfører med VISA til din konto. Ved bruk av utenlandsk kort som ikke er utstedt i hjemlandet (type neteller/skrill kort) vil det være små gebyrer.

Uttak

Det finnes to måter å gjøre uttak på:

1. Bankoverføring:
Når du har overført dine spillemidler til Revolut kan du enkelt gjøre et uttak til din bank og du vil motta beløpet innen 1-3 virkedager.

2. Revolut kort
En annen mulighet er å ha pengene sine på Revolut og bestille seg et Revolut kort hvor man da kan bruke kortet i både butikker og i minibanken. Her kan du velge mellom flere forskjellige kort. Standard som er et gratis mastercard. Vil du investere litt ekstra kan du benytte deg av Plus/Platinum eller Metal. Legg merke til at disse koster en liten slant hver måned.

Informasjon om de ulike kortene kan du finne her

Overføring mellom bookmakere

Dersom du er opptatt av å kunne flytte penger raskt fra en bookmaker til en annen så er dette betalingsløsninger for deg. Ved bruk av det virtuelle kortet kan du overføre penger til alle steder som tilbyr Visa.

Lojalitetsprogram

Revolut har et lojalitetsprogram som heter Rewards. Det fungerer slik at du får en ny belønning for hvert kjøp du gjør med ditt revolut kort. Dette kan være alt i fra cashbacks til prosenter på hårklippen din. Slik at her kan det lønne seg å bruke kortet ofte! Les mer om dette her

Les også våre anmeldelser av flere betalingsløsninger her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent News
February 25, 2021
February 25, 2021
New Casinos
4.8 rating
100% opptil 1000kr
5.0 rating
100% opptil 5000kr!
5.0 rating
100% opptil 10 000kr
5.0 rating
100% opptil 2000kr
4.8 rating
100% opptil 2100kr