Betinia
4.7

Betinia

100% opptil 2000kr

OM SELSKAPET

Betinia er et helt ferskt selskap som tilbyr en solid sportsbook-plattform for de som er glad i å spille på odds. Nye spillere får en solid velkomstbonus hvor man kan få 100% opptil 2000kr.

INNSKUDD OG UTTAK

Innskuddsmetodene er gode og varierte hos Betinia som er et av de få spillselskapene som tilbyr innskudd med kryptovaluta som Bitcoin, Ethereum og LiteCoin. Fordelen med dette er at det gir kundene et bredt valg av innskuddsmetoder å velge mellom. På den måten kan man selv kan velge det man foretrekker og føler seg mer komfortabel med.

I tillegg til dette, finner du selvsagt også de mest vanlige innskuddsmetodene de fleste er kjent med:

  • EcoPayz
  • Visa

Men som de fleste vet er det store utfordringer med betalingsløsninger i Norge hvor dette kan variere fra måned til måned hva de forskjellige selskapene kommer til å tilby.

KAMPANJER

Betinia tilbyr en rekke oddskampanjer til ulike eventer. I tillegg sendes det ofte ut reload på odds, noe som viser at de også setter pris på sine spillere.

MOBILOPPLEVELSEN

Mobilopplevelsen til Betinia er en viktig del av spillopplevelsen, og vi kan definitivt si at opplevelsen på mobil oppleves som oversiktlig, men kunne vært en smule raskere. Utvalget er likevel godt og man finner frem til de ulike markedene etter å ha blitt kjent med siden.

POSITIVE SIDER

En av de mest positive tingen med Betinia er at de skiller seg ut med en solid sportsbook, der de tilbyr spill fra de fleste idrettene i verden.

Positivt med Betinia
+ God velkomstbonus
+ Kundeservice døgnet rundt
+ Tusenvis av spill i sportsbooken deres
+ Aksepterer norske bankkort

En ulempe er at utvalget på vintersport og norsk fotball er svakt. Vi regner likevel med at det er noe som vil komme på plass etterhvert som de får et bedre fotfeste i markedet.

KONKLUSJON

Betinia er en side for deg som er ute etter en bettingside som tilbyr det aller meste. Hvis du blir lei av å spille på odds så har de også et godt utvalg av casinospill. Det bidrar til en god totalopplevelse og høy underholdningsverdi. De er gode på det aller meste, men en ting som trekker ned, er at de ikke har spillisens på Malta, men øya Curacao. I tillegg er det noen av vilkårene rundt bonusen som de kunne vært foruten om som f.eks at man kun kan sette 500 kr per bong ved bonusomsetningen.

Se flere anmeldelser av en rekke spillselskaper her.

4.7 rating

KORT OM Betinia

Innskuddsmetoder:
Produkter:
Oppstart:
Kundeservice: