Bettingsider med gratis livestream

Visste du at du kan strømme kamper og sportsarrangementer gratis ved å bruke gratis livestream? Live betting, eller In-Play som det også heter har blitt blant de mest populære spillene de seneste årene. Tjenesten gjør det mulig for deg å spille og se kamper og sportsarrangementer i sanntid.

Med gratis livestream behøver du ikke å satse penger for å få tilgang til å se kampen. De aller fleste tilbyr faktisk denne tjenesten helt gratis.

I denne artikkelen skal vi fortelle deg mer om hvordan livestreaming på bettingsider fungerer, samt hvordan du kan streame kamper og ikke minst hvor du kan streame kamper for å se din favorittidrett.

Disse norske spillselskapene tilbyr livestreaming

De fleste norske spillselskap som har odds tilbyr også livebetting. Noen bettingsider tilbyr også livestreaming hvor man kan se på idretter som fotball, tennis, håndball, basketball, ishockey, padel og squash. Inne under vår oddsseksjon vil du finne alle spillselskap som tilbyr livestreaming.

Disse spillselskapene har mest utvalg på sin livestreaming-tjeneste

Unibet
Unibet er en av de største spilleaktørene når det kommer til livestreaming. De tilbyr en rekke forskjellige spill fra de beste idrettene. Hos Unibet kan du blant annet følge tennisspillere ifra ATP touren, fotballkamper fra Bundesligaen, La Liga, Serie A eller MLS og ikke minst ishockey fra NHL.

Nordicbet
Nordicbet har også et bredt utvalg av sport man kan se på hvor de spesialiserer seg på ishockey blant annet. Her vil du kunne se på den svenske toppserien SHL og Champions League ishockey. I tillegg viser Nordicbet flere av de største ligaene hvor du kan se på La Liga, Ligue 1, Bundesliga ,men også mindre ligaer som den tyrkiske ligaen og flere av de sør amerikanske ligaene!

Betsson
Direktestrømming er noe som Betsson har hatt lenge og med stor suksess. De tilbyr blant annet streaming på basketball, squash, men også håndball. I tillegg har de selvfølgelig streaming på de største ligaene i fotball som Bundesliga, Ligue 1 , La Liga, men også FA Cupen.

Betsafe
I likhet med Betsson tilbyr Betsafe en rekke av de større og mindre kampene innenfor fotball, tennis, ishockey og basketball. Du kan enkelt følge streaming ukeplanen deres for å få en komplett oversikt over hva Betsafe viser av sport!

Hvordan fungerer livestreaming på bettingsider

Live betting er forholdsvis ny måte å spille på odds på, noe som ikke var mulig for et par år siden. Du får mulighet til å spille på veldig mange ulike ting når man driver med live betting. For eksempel hvem som scorer det neste målet, eller om Casper Ruud skal snu tenniskampen. Mulighetene er mange!

Man trenger ikke å plassere ett bet for å strømme en kamp. Så lenge du har en aktiv spillekonto og en kontobalanse som står i pluss (penger på konto), kan du strømme alt gratis.

Det er greit å vite at bettingsidene betaler for rettighetene for å kunne sende streame kampene. På den måten kan du føle deg på trygg på at det er helt lovlig å se kampene.

Streamingprogram (tv-guide)

De fleste bettingsider har også et såkalt streaming program. Det gjør at du enkelt kan få oversikt over hva de viser av sport og eventer til enhver tid. Dette gir deg en komplett oversikt over sportsprogrammet for dagen eller helgen slik at du kan planlegge hva du ønsker å følge med på.

Velg nettbrett eller mobil for fullskjerm

Bruker du PC eller Mac så vil du i de fleste tilfeller ikke kunne velge fullskjerm for streaming. I stedet vil du få se kampen i et eget vindu med begrenset størrelse som til tider kan være litt frusterende.

Velger du en mindre skjerm derimot, som et nettbrett eller en mobiltelefon, vil du få muligheten til å se kampen i fullskjerm.

Enkelte bettingselskap tilbyr en egen app for Live-betting tjenesten sin. I noen tilfeller er du nødt til å ha appen for å streame, mens andre ganger kan du streame direkte fra nettleseren din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New Casinos
4.8 rating
200% opptil 5000 kr + 100 freespins
4.8 rating
100% opptil 5000kr
4.8 rating
Få 100% opptil 5000kr + 200 gratisspinn
4.8 rating
100% Opptil 2000NOK
5.0 rating