Rabona
4.5

Rabona

100% opptil 2100kr

OM SELSKAPET

Rabona er en relativt ny bettingside som tilbyr en stor sportsbook for deg som liker odds. Nye oddspillere får et godt utgangspunkt fra starten med en velkomstbonus på 100% opptil 2100 kr!

INNSKUDD OG UTTAK

Innskuddsmetodene er gode og varierte og Rabona er et av de få spillselskapene som tilbyr innskudd med kryptovaluta som Bitcoin, Ethereum og LiteCoin. Fordelen er at det gir kundene et bredt valg av innskuddsmetoder å velge mellom slik at man selv kan velge det man foretrekker og føler seg mer komfortabel med.

Du vil også finne de mest vanlige innskuddsmetodene de fleste er kjent med:

  • EcoPayz
  • Visa
  • Skrill
  • Neteller

KAMPANJER

Rabona tilbyr flere kampanjer på odds! Det betyr at du får ukentlige reloads på odds, noe som viser at de setter pris på spillerne sine.

MOBILOPPLEVELSEN

Mobilopplevelsen er en viktig del av spillopplevelsen, og vi kan definitivt si at opplevelsen på mobil oppleves som rask og oversiktlig. Utvalget er godt og det er enkelt å navigere rundt mellom ulike spill.

POSITIVE SIDER

En av de mest positive tingen med Rabona er at de skiller seg ut med en solid sportsbook, der de tilbyr spill fra de fleste idrettene i verden.

Positivt med Rabona:
+ God velkomstbonus
+ Kundeservice døgnet rundt
+ Tusenvis av spill i sportsbooken deres

En ulempe er at utvalget på vintersport og norsk fotball er svakt. Vi regner likevel med at det er noe som vil komme på plass etterhvert som de får et bedre fotfeste i markedet.

KONKLUSJON

Rabona er en side for deg som er ute etter en bettingside som tilbyr det meste. Blir du lei av å spille på odds så har de også et godt utvalg av casinospill. Det bidrar til en god totalopplevelse og høy underholdningsverdi. De er gode på det aller meste, men en ting som trekker ned, er at de ikke har spillisens på Malta, men øya Curacao.

Vi har flere anmeldelser. Få full oversikt over fordeler, ulemper og gode bonuser her.

4.5 rating

KORT OM Rabona

Innskuddsmetoder:
Produkter:
Oppstart:
Kundeservice:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *